Loopbaanbegeleiding

Loopbaancoach Sarah Schoonaarde

Wat mag je verwachten?

Bij Sarah kan je terecht voor loopbaanbegeleiding. Met de nodige expertise en ervaring kan ze antwoord bieden op elke vraag. Samen met jou gaat ze de uitdaging aan om jou klaar te stomen voor de volgende stap in je loopbaan.

Met de nodige tools en plannen gaat Sarah gericht en objectief te werk, ze stelt de juiste vragen en helpt jou om zicht te krijgen op jouw talenten. Of je nu met een carrièreswitch worstelt of een beter evenwicht wilt in je werk- en privéleven, Sarah zorgt ervoor dat jij jouw doelen, jouw persoonlijke groei bereikt.

Doelen

Hierbij kan Sarah helpen

Op basis van jouw noden en vragen gaat Sarah gericht met jou aan de slag. Uiteraard zijn er ontelbaar veel verhalen, vragen en noden, dit is slechts een kleine greep uit het aanbod.

Je wil meer plezier en voldoening halen uit je werk.

Je voelt je gestresseerd, futloos of overspannen door je werk.

Je wil een beter evenwicht in je werk- en privéleven.

Je wil weten welke job écht bij jou past.

Je wil ontdekken hoe je jouw talenten volop kan inzetten.

Je hebt het gevoel dat er meer in jou zit dan je kan tonen.

Je wil de stap zetten naar een zelfstandige activiteit.

Je hebt als zelfstandig ondernemer nood aan ondersteuning of reflectie.

Je wil anders omgaan met angst voor verandering.

Je wil met meer zelfvertrouwen een sterke sollicitatie neerzetten.

Praktisch

Sarah is aangesloten bij ‘Better Minds Coaching‘, dit is een erkend loopbaancentrum bij de VDAB waardoor zij, en dus ook Sarah, voldoet aan de wettelijke vereisten van VDAB.

Zowel actieve werknemers als zelfstandigen hebben recht op VDAB-loopbaancheques. Dankzij de subsidie van de Vlaamse Overheid betaal je slechts 11,50 € per uur.

Geïnteresseerden kunnen vooraf al een kijkje nemen op de website van de VDAB en checken of ze recht hebben op deze opleidingscheques.
De belangrijkste voorwaarden zijn dat je minimum 7 jaar moet gewerkt hebben. Nadien mag je na 6 jaar opnieuw loopbaancheques aanvragen.

Loopbaanbegeleiding volgen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Scroll naar boven